top of page
girlwithbook.jpg

Inspirasi Publishing

Kusabab Perwakilan Positip  Perkara

Diajar deui

Ngeunaan Inspire Publishing

Latar Carita

Nulis henteu kantos janten opsional pikeun Inspire Publishing. Sapertos tuang sareng napas, éta mangrupikeun hal anu teu kapisahkeun sareng ayana. Sapopoé aranjeunna bersyukur tiasa ngajantenkeun karir tina hal anu nyandak aranjeunna resep pisan.

Éta henteu gampang kéngingkeun istirahat kahiji maranéhanana di dunya penerbitan. Untungna, babaturan deukeut sareng agén sastrawan ningali poténsial na di 2000 sareng éta mangrupikeun awal bab mimiti kahirupan sastrawan profesionalna. Ti saprak éta, Inspire Publishing parantos medalkeun sababaraha carita pondok sareng buku laris.

Dr. Tamecca Rogers and her co-author-son Keith Ross

Visi Dr Tamecca Rogers

Pariksa karya panganyarna ku Inspire Publishing. Visi Dianna nyandak aranjeunna di panjuru dunya nalika ditulis, sareng hasilna mangrupikeun halaman-péngkolan anu berpengaruh teu sapertos proyek sateuacanna.

allsmiles (1).jpg
sephenandkeith.jpg

"Unggal rusiah jiwa panulis, unggal pangalaman hirupna, unggal kualitas pikiranana, ditulis ageung dina karyana"

Awéwé Virginia